The Journey Studio

Видеозаснемане и Видео продукция

Нашето студио предлага качествено видеозаснемане и видео продукция във всеки формат и по всякакъв повод. Според вашите нужди ние можем да създадем видео за теб или за твоя бизнес. 
Разгледайте портфолието ни от успешни проекти.

Цена : 150 лв/час

 

Фотография

Предлагаме фотозаснемане и фотообработка на незабравими мигове. За нас е важно да отличим детайлите и да придадем настроението  в нашите снимки от незаменимия момент. Разгледайте портфолието ни от успешни проекти.

Цена : 100 лв/час

Заснемане с дрон

Обичаме да летим и да запечатваме спиращи дъха гледки от небето. Въздушното заснемане има възможността да обхване повече пространство.

Клиентите ни предпочитат заснемане с дрон при реклама на имот, хотел, фабрика, комплекс, резерват и за всякакви събития. Разгледайте портфолието ни от успешни проекти.

Цена : 100 лв/час

Видео монтаж

Нашата задача е всички кадри, които сме заснели да изглеждат професионално и чисто. Обработването е процеса, в който сглобяваме кадрите, коригираме цветовете, избираме подходящо аудио и звукови ефекти и ги подреждаме по начин, който да държи вниманието на зрителя, за да му повлияе най-силно.

Цена : 50 лв/час

Излъчване на живо
( LIVE )

Джърни студио предлага многокамерно излъчване на живо във FULL HD резолюция в интернет. В ерата на модерните технологии и на глобалната мрежа, вече не е необходимо да разполагате с голям бюджет, за да излъчите събитието си на живо. 

Услугата е подходяща за: музикални концерти, промоции, спортни събития, модни ревюта,  лекции, презентации, фирмени и образователни семинари.

Цена : По договаряне